Actie: bezoek ook ons andere concert!

Heel erg leuk dat u naar onze uitvoering Ein Deutsches Requiem van Brahms komt luisteren. Een jaar later én anders dan gepland, want zoals misschien al was opgevallen op het affiche, we voeren 2 versies van het Deutsches Requiem uit. Een versie met orgelbegeleiding en een versie met pianobegeleiding.

 

Oorspronkelijk wilden we alle concerten met orgel uitvoeren, tot we in maart te horen kregen dat het orgel in de Eusebius niet langer bruikbaar is, als gevolg van een lekkage. Heel erg jammer en natuurlijk was het schrikken voor ons. Maar niet getreurd, er bestaat gelukkig ook een hele mooie versie met vleugel.

 

In de afgelopen weken hebben we beide versies gerepeteerd, met Martje van Damme op vleugel en de orgelversie met Wim Roelfsema en wat opviel is dat er van het koor een andere benadering van dezelfde muziek wordt gevraagd. Natuurlijk is het hetzelfde prachtige stuk, maar er ontstaan verschillen omdat de instrumenten verschillen. De orgel versie is breder, meer orkestraal gedacht, de piano versie is transparanter, helder van klank.

 

Dat bracht ons op het idee dat het misschien voor onze concertbezoeker interessant is om beide versies te horen. Daarom willen we graag een combi voorstellen: als u voor het ene concert een normale toegang koopt, kunt u voor het andere concert, op vertoon van het normale kaartje, een toegangsbewijs voor €10,00 kopen.

 

Zo kunt u zelf bepalen welke versie het mooist u het mooist vindt.

 

Hoe kunt u gebruik maken van de actie?
Als u de kaart(en) in uw winkelmand hebt gezet, kiest u voordat u afrekent de kaarten voor het andere concert.

Reacties zijn gesloten.