Nieuwsbrief 2

Hallo koorleden,
Langs deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van de laatste ontwikkeling bij het organiseren van de reis.
Tickets
Rob heeft overleg gehad met mevrouw Bustani over de tickets voor onze reis naar Beirut in Libanon. Ze heeft bij Middel East Airlines een lagere prijs kunnen regelen dan de prijs die we bij Lufthansa zouden hebben gehad. Bij elkaar is het bij Middel East Airlines 450 dollar en dat is bij de huidige koers 350 euro. Ze onderhandelt nog over de prijs voor boekings-kosten. Wanneer dat lukt wordt het nog minder.
Paspoortgegevens
Vliegen met ‘Middle East Airlines’ heeft een klein maartje en dat is dat we snel moeten boeken en op naam. Schreven we eerder dat het nog wel even zou duren voor we jullie paspoortgegevens nodig zouden hebben, het is nu toch weer anders en we verzoeken jullie uit voorzorg om zo snel als mogelijk is met jullie gegevens te komen, (iig voor 10 oktober is uit het laatste telefoongesprek gebleken). Stuur naar mij: een kopie van je paspoort en graag ook een digitale versie van de gegevens die in je paspoort staan, zodat ik met copy-paste snel alle gegevens in een verzamellijst kan plaatsen.
Eerder boeken betekent misschien ook eerder betalen. Houd daar rekening mee! We zullen hier snel op terug komen
Sponsors
Om de kosten nog verder te drukken zijn we ook met sponsors bezig. We vragen ondersteuning bij de Nederlandse Ambassade en bij allerlei stichtingen met potjes hier in Nederland. Janet en Laura hebben vaker met dit bijltje gehakt en willen het voor ons weer doen. Paul en ik hebben een brief naar de Ambassade gestuurd. We hebben voor het concert in Utrecht al 2000 euro toegezegd gekregen en 800 uit een Gelders potje waarvan de naam me even is ontschoten
TV-Gelderland
Ten slotte nog de mededeling dat TV Gelderland interesse heeft om ons project te gaan volgen. Charl doet voor ons de contacten en hij is voorzichtig positief. Het zou kunnen betekenen dat we meer publiek naar onze concerten krijgen en daarmee dus ook meer geld voor onze reis.
Heb je zelf nog ideeën, wensen of andere opmerkingen? Laat het ons weten.
De commissie, te weten (en in alfabetische volgorde)
Charl, Joost, Mieke, Paul en Saskia

Over Sjoukje Osinga

Sjoukje werd lid van Musica Vocale in 1996. Ze is bestuurslid (secretaris) sinds 2001. Ze zingt meestal alt 1, maar maakt soms een uitstapje naar alt 2 of naar sopraan 2. In het dagelijks leven werkt ze bij Wageningen Universiteit, leerstoelgroep toegepaste informatiekunde.

Reacties zijn gesloten.