Nieuwsbrief 4.

Reisgenoten,
Pecunia – Allereerst een opmerking over de financiën. Nog niet iedereen heeft betaald. Voor diegenen hier nog een keer de gegevens:
350 euro storten op:
rekeningnummer …
tnv : … en o.v.v. je (deelnemers)naam en ‘…’ .
Foto – We hebben de koorfoto (een beetje 😉 ) moeten pimpen met „koorkleding”, omdat deze voor de ‘Selling’ brochure niet geschikt was. Die brochure hebben we evenzogoed niet gehaald, maar we staan er wel mee in het programmaboekje. We hebben de foto ingevoegd voor verzamelaars en historici. Volgende keer maar weer gewoon een foto van de hele groep!
Verzekeren – Vlucht en busreis zijn vastgelegd. Een van jullie heeft gevraagd hoe het zit met restitutie van betaald geld wanneer de reis niet door gaat. Dat is natuurlijk een goede vraag, maar wij weten er het antwoord (nog) niet op en zijn op zoek naar iemand in ons reisgezelschap die dat wil gaan uitzoeken. Er zijn mensen die een doorlopende reisverzekering hebben die ook een annulering dekt, maar …… Misschien moet er voor de mensen die dat niet hebben iets collectief worden geregeld. Wil iemand die enige deskundigheid heeft zich melden om dit verder uit te zoeken en samen te vatten. Willen jullie je ook alvast melden bij Joost wanneer je mee wilt doen voor een collectieve reis en annuleringsverzekering (reageer dan op deze mail).
Vaccineren – Mieke is apotheker en zij gaat dit onderwerp voor ons uitzoeken. Dit onderwerp komt terug in een aparte nieuwsbrief.
Vragen – Heb je andere vragen en of opmerkingen, mail ons dan gaan we er mee aan de slag of zoeken er deskundigheid bij.
Geen ander nieuws,
De Reiscommissie ( Charl, Mieke, Paul, Saskia en Joost)

Over Sjoukje Osinga

Sjoukje werd lid van Musica Vocale in 1996. Ze is bestuurslid (secretaris) sinds 2001. Ze zingt meestal alt 1, maar maakt soms een uitstapje naar alt 2 of naar sopraan 2. In het dagelijks leven werkt ze bij Wageningen Universiteit, leerstoelgroep toegepaste informatiekunde.

Reacties zijn gesloten.