Nieuwsbrief 7 bis.

Dit is de laatste nieuwsbrief voorafgaand aan de reis. Morgen zien we elkaar bij de bus of op het vliegveld. Nu nog wat kleine praktische punten en wat andere informatie.Succes met inchecken!
Hannie gaat toch mee op reis. Uiteindelijk blijken er twee zaken anders te zijn dan waar aanvankelijk vanuit was gegaan. De methode van behandelen was anders waardoor het proces geen 6 maar 2 weken gaat duren. Ook geneest haar man, Maarten, zeer voorspoedig en de artsen, maar ook Maarten zelf, hebben haar gestimuleerd om toch mee te gaan. En het kon allemaal nog worden geregeld ook, dus vandaar. Welcome back Hannie!
Busreis
Voor de zekerheid nog een keer de tijden: De bus vertrekt om 05.30 uur uit Wageningen (Stadsbrink) en gaat via Arnhem (noordkant station) naar Frankfurt. Om 06.00 uur vertrekt er een tweede bus uit Doetinchem (Mc Donald bij snelweg). In de bus kunnen jullie thee en koffie kopen voor 1 euro per kop. Je kan zelf ook drinken meebrengen (maar dat is dus niet in het belang van de busmaatschappij). Zorg ook voor voldoende voedsel. Voor je eten krijgt in het vliegtuig is het 15.00 uur.
Vergeet niet
PASPOORT
BANKPAS (voor geld opnemen)
BOARDING PASS (als het niet gelukt is contact opnemen!)
E-TICKET (voor terugreis )
ZIEKTEKOSTEN PAPIEREN
BLADMUZIEK
KOORKOSTUUM (met schoenen!)
Douane
Zorg er voor dat in je handbagage geen vloeistoffen hebt. Geen drinken, geen tandpasta, geen smeersels van wat voor soort dan ook, want je moet ze inleveren bij controle. De ene luchthaven is daar strenger in dan de andere, dat is waar, maar we weten niet hoe het in Frankfurt en Beirut is.
Programmaboekje
Er is de afgelopen dagen op allerlei fronten koortsachtig gewerkt. Het programmaboekje voor het concert is aangepast aan de Libanese context. Met dank aan Janet, Joy en Rob. In Libanon zal Samar er voor zorgen dat het wordt vermenigvuldigd. Samar en Maha hebben ontzettend veel werk voor ons gedaan.
Concert
Na het concert is er voor ons waarschijnlijk een bijzondere bijeenkomst met eten en drinken in het Hotel. Voor die gelegenheid horen we op chique te gaan, maar je concertkleding aanhouden is ook uitstekend. Rob neem voor die gelegenheid nog wat bladmuziek mee. Op de repetities gaan we daar aan werken/repeteren .
Terugreis
We zullen maandagmorgen na het concert vroeg vertrekken. Misschien krijgen we nog een ontbijt (mee), maar er is kans dat we op de vliegvelden geen tijd hebben om iets te kopen voor in de bus van Frankfurt naar huis. In de bus is alleen drinken. Koop dus iets in het hotel of in het centrum van Beirut, iets dat je dan kunt eten. In het vliegtuig zelf zal wel iets te eten zijn, vermoeden we.
Facebook
Antoinette heeft een Facebook-pagina aangemaakt en een aantal mensen gaan daar blogs plaatsen voor de thuisblijvers. Misschien iets voor jouw achterban? Het adres is: http://www.facebook.com/pages/Schnittke-Koorreis-Libanon/158997514149740?v=photos#!/pages/Schnittke-Koorreis-Libanon/158997514149740
Reisleider per dag
Nog een keer de lijst met reislijders šŸ˜‰ voor vragen en of problemen.
Op dag 1 – woensdag 23 februari: Joost
Op dag 2 – donderdag 24 februari: Charl
Op dag 3 – vrijdag 25 februari: Paul
Op dag 4 – zaterdag 26 februari: Mieke
Op dag 5 – zondag 27 februari: Saskia
Op dag 6 – maandag 28 februari: Joost
Verzekeringspapieren
Ingevoegd een kopie van de collectieve reisverzekering, een polisblad, de polisvoorwaarden en een schadeformulier.
Jullie commissie,
te weten (en in alfabetische volgorde)
Charl, Joost, Mieke, Paul en Saskia

Over Sjoukje Osinga

Sjoukje werd lid van Musica Vocale in 1996. Ze is bestuurslid (secretaris) sinds 2001. Ze zingt meestal alt 1, maar maakt soms een uitstapje naar alt 2 of naar sopraan 2. In het dagelijks leven werkt ze bij Wageningen Universiteit, leerstoelgroep toegepaste informatiekunde.

Reacties zijn gesloten.