Telefoontje van de Gelderlander

Hallo allemaal,
Ik hoop dat ik niemand vergeten ben. Maar ik ben net gebeld door de Gelderlander. Ze wilden graag weten hoe wij tegen alle toestanden in het Midden-Oosten aankijken en of al die ontwikkelingen daar ons niet doen afzien van de reis.
Ik heb aangegeven dat er in alle landen waar zich opstanden voordoen er sprake is van een langzittende dictator. En dat er in die landen geen sprake is van democratie.
Vervolgens heb ik aangegeven dat de situatie in Libanon totaal anders is en dat wij dan ook niet verwachten dat zich daar vergelijkbare taferelen zullen voordoen.
Dat was ongeveer de strekking van het gesprekje, het zou morgen in de krant verschijnen. Volgens mij was het een telefoonnummer uit de regio ‘Vallei’, misschien wel leuk om te kijken of het er ook echt inkomt.
Groetjes Marisa

Over Sjoukje Osinga

Sjoukje werd lid van Musica Vocale in 1996. Ze is bestuurslid (secretaris) sinds 2001. Ze zingt meestal alt 1, maar maakt soms een uitstapje naar alt 2 of naar sopraan 2. In het dagelijks leven werkt ze bij Wageningen Universiteit, leerstoelgroep toegepaste informatiekunde.

Reacties zijn gesloten.