Gala

De voorstellingen van 7 en 8 oktober zijn galavoorstellingen. Dat betekent dat het publiek in black tie naar de schouwburg komt, en dat wij ons daar - passend gekleed - ook in mogen mengen. Bij de dames van Musica heeft dit tot levendige jurkentaferelen geleid, maar het resultaat mag er dan ook wezen. Al kunnen wij natuurlijk niet half tippen aan de dansers van Introdans, die hun stuk CelebrAge in stijl hebben afgesloten, en die gewoon in hun schitterende kostuums door het publiek lopen te flaneren en te praten.

Op 7 oktober, de première, is het stervensdruk, en ziet het publiek er vooral ook uit alsof ze graag bij deze gelegenheid gezien willen worden. De hapjes en de drankjes zijn gratis en het ingehuurde strijkje dat fortissimo zit te spelen is domweg niet te horen. Op 8 oktober is het een heel stuk rustiger, kun je gewoon met elkaar (of met je publiek) praten, hoor je eindelijk dat het strijkje best goed is en moet je voor je drankjes betalen. Tot zover de verschillen.

Ik heb lang niet genoeg foto's om het gala geheel verantwoord te kunnen verslaan, dus met onderstaande verzameling - die ook nog voornamelijk met telefoons genomen is en dus vaak van miezerige kwaliteit - zullen jullie het moeten doen (voor meer foto's houd ik me aanbevolen!).

(Foto's zijn aanklikbaar).

Martin en Marije

Drie van onze vier pianistes (links in rood Gan Sun, in lila Sabrina de Bruyne, en uiterst rechts Xin Li)

Allemaal even lachen!

Wim met de twee gezusters

(ONK-Mieke en solist Janine)

ArteZ-koorleden Valentine en Justine

Marisa, Sjoukje en Karin

Mieke en Marije

Karin en Conny

Saskia en Sjoukje

Karin en Frans

Karin en ik (ok, enigszins vaag)

Saskia, Rob, Mieke, Marije en Martin (8 oktober)

Rob met choreograaf Steve Coutereel, die wij allemaal zo'n leuke man vinden.

Dansers die vooral met elkaar praten

Het strijkje, dat naarstig haar best doet.

Wat zitten Marije en Martin daar

keurig!

Arjen en Janet

Wies en Joost